Sile Cămătaru, la un pas de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sile Cămătaru se află după gratii din 2004
Sile Cămătaru se află după gratii din 2004

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, unul dintre liderii clanului Cămătarilor, care controlează sectorul 5 al Capitalei, este la un pas de eliberare condiţionată.

El este condamnat la o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru mai multe fapte de violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. Potrivit unor surse judiciare, Comisia Specială din cadrul Penitenciarului Jilava a dat aviz favorabil, la 8 noiembrie 2011, pentru eliberarea condiţionată a acestuia. Ultimul cuvânt îl vor avea magistraţii Judecătoriei Sectorului 4, care vor decide, la data de 23 noiembrie 2011, dacă interlopul  mai este un pericol social. „Am executat fracţia prevăzută de lege", arată Sile Cămătaru, care este arestat din data de 2 mai 2004.

„Pe toată perioada în care m-am aflat în executarea pedepsei, am avut o bună comportare, dând dovezi temeinice de îndreptare. În plus, am înţeles să respect normele de conduită, am manifestat respect, am participat la activităţile desfăşurate în cadrul penitenciarului", susţine Sile Cămătaru.

Potrivit procurorilor, în perioada 2000-2004, Sile Cămătaru, împreună cu sora sa, Angela Stoica, zisă Angelica Cămătaru,  au forţat mai multe tinere să se prostitueze în discoteca Herăstrău din Bucureşti.  Fratele acestuia, Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a fost protagonistul unui scandal mediatic, când la eliberarea sa, în iunie 2010, a plecat cu calul din poarta Penitenciarului Jilava până la domeniul său din Ferentari.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite