Sibiu: Viol în grup, în căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 21 de ani din localitatea Târnava, judeţul Sibu, susţine că a fost victima unui viol în grup, petrecut într-o căruţă. Deşi spune că a fost violată duminică, ea a

O tânără de 21 de ani din localitatea Târnava, judeţul Sibu, susţine că a fost victima unui viol în grup, petrecut într-o căruţă. Deşi spune că a fost violată duminică, ea a făcut reclamaţie la poliţie abia luni după-amiaza. Femeia a povestit că se îndrepta spre stâna unde locuieşte cu soţul şi copii şi că la marginea comunei a fost urcată de trei indivizi, cu forţa, într-o căruţă.

Tânăra spune că, după ce au urcat-o în căruţă, cei trei au dat bice calului spre o altă direcţie şi au întreţinut relaţii sexuale cu ea pe rând. Pe drumul de întoarcere, spune femeia, celor trei siluitori li s-a mai alăturat unul. După ce şi-au satisfăcut poftele cu femeia, cei patru au abandonat-o la marginea Târnavei.

Surse judiciare spun că doi dintre autorii violului sunt fraţi, cunoscuţi cu antecedente penale, unul dintre ei având chiar o condamnare pentru viol. Altul are 18 ani, iar al patrulea este un băiat de 15 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite