Sibiu: Universitarii de pe Cibin caută calificarea în finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul nu a eliminat niciodată pe Asesoft în play-off, dar meciurile dintre cele două echipe au fost mereu disputate. Gruaprea sibiană vrea să fie buturuga mică ce răstoarnă carul mare în semifinala cu campioana Asesoft.

Euforici după ce au eliminat Clujul în primul tur al play-off-ului actualei ediţii de campionat, baschetbaliştii şi oficialii de la CSU Sibiu se gândesc acum să dea lovitura anului în baschetul românesc. CSU joacă astăzi prima partidă din candrul celor cinci meciuri ce se dispută în una din cele două semifinale ale campionatului, chiar cu cea mai titrată grupare din ultimii 10 ani în ierarhia naţională. Sibiul a mers la Ploieşti cu gândul de a da lovitura în această seară de la ora 19.00 în faţa Asosoftului. Directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc avertizează campioana că nu trebuie să se vadă deja cu sacii în căruţă. „Am văzut că deja pe la colţuri mulţi ne dau şansa porcului înaintea ignatului, dar eu zic că nu suntem deja bătuţi. Nu negăm că este extrem de greu, dar nu imposibil să batem în semifinală actuala campioană. Faptul că se joacă câte un meci pe terenul fiecărei echipe, este un avantaj pentru Sibiu şi vom încerca să profităm de lucrul acesta” a explicat Mircea Vulc.

Fără emoţii
Preşedintele secţiei de baschet a lui CSU Sibiu, spune că piatra de moară a fost spartă odată cu calificarea obţinută în partidele cu Mobitelco Cluj Napoca. Cristi Bicher nu se teme nici el de forţa ploieştenilor. „Eu zic că se poate întâmpla orice . Am emoţii mai puţine decât am avut cu Cluju. Este bine că jucăm câte un meci pe terenul fiecărei echipe. Cred că şansele sunt de 51% pentru Ploieşti şi 49% pentru Sibiu şi asta deoarece jucăm un meci în plus pe teren advers” a explicat acesta.

Miza pe trei americani
Sibiul îşi pune mari speranţe la meciul de azi pe jucătorii de peste Ocean. Directorul executiv Mircea Vulc ştie cine poate face diferenţa în favoarea lui CSU Sibiu în aceste confruntări cu Asesoft. „E clar că cine a făcut diferenţa în meciurile cu Clujul, poate să o facă şi cu Ploieştiul. Dacă Scott, Matthews şi Johnson vor fi în formă atunci putem spera la finală” a punctat Vulc.
Meciul este live-text pe www.adevarul.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite