Sibiu: Speranţe de semifinale pentru CSU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CSU Sibiu, Peter Schomers nu concepe ca echipa lui să nu reuşească să se califice, meciul decisiv având loc în Sala Transilvania, duminică de la ora 19.00.

Reveniţi cu coada între picioare după ce au pierdut cu 89-99 meciul doi din primul tur l play-off-ului, la Cluj, cu Mobitelco, sibienii au recunoscut că începutul dezastros de meci le-a fost fatal. Antrenorul Peter Schomers vede însă şi jumătatea plină a paharului în ciuda faptului că echipa sa a fost la pământ în prima jumătate a partidei. Schomers şi-a lăudat doi dintre jucători. “Am evoluat slab în apărare şi Clujul ne-a luat tare la început. După aceea chiar dacă am echilibrat jocul nu am mai avut şi forţa de a întoarce rezultatul în favoarea noastră. Sunt bucuros pentru că doi jucători, Calotă şi Kabengele,  au dovedit că sunt în formă bună. Şi restul au evoluat bine, în partea a doua a meciului” a spus Schomers. Antrenorul lui CSU crede că echipa sa poate să se califice mai departe şi nici nu concepe să nu reuşească acest lucru, chiar dacă Clujul, anul trecut, a reuşit să obţină tot în play-off, o victorie la Sibiu. „Dacă ne mobilizăm aşa cum am făcut-o în primul meci şi nu mai facem greşelile de la Cluj, cred că avem şanse mari să mergem mai departe” a explicat tehnicianul Peter Schomers.

Contre indirecte Sibiu – Cluj
Miza calificării în semifinalele Campionatului Naţional de Baschet, a adus şi primele şicane din partea clujenilor. Oficialii lui Mobitelco s-au opus schimbării zilei de disputare a partidei, pe motiv că asta înseamnă şi schimbarea arbitrilor. „Normal era să se joace sâmbătă, dar dacă s-a decis să jucăm duminică, vom juca duminică” a spus un oficial al grupării sibiene. Meciul se va disputa de la ora 17.00 şi va fi televizat de Telesport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite