Sibiu: Şi-a tocat concubina cu parul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a bătut cu bestialitate concubina, cu care trăia de mai puţin de două luni, până a lăsat-o fără suflare. Crima s-a petrecut în satul sibian Ruşi, la mijlocul drumului dintre Sibiu şi Mediaş.

Aurel Stoica era cunoscut în Ruşi ca un tip violent. Tânărul s-a născut tot dintr-o relaţie de concubinaj şi niciunul dintre părinţi nu şi-a bătut capul să îl înregistreze la starea civilă, altfel că anchetatorii nu l-au găsit în baza de date a SEIP, ci l-au identificat după foaia de naştere eliberată de spital. A cunoscut-o pe Georgiana Popovici, în vârstă de 24 de ani, în urmă cu mai puţin de două luni. Tânăra tocmai ieşise de la Centrul Maternal din Sibiu, unde a stat o perioada după ce a născut o fetiţă, dintr-o relaţie anterioară. Cei doi locuiau în singurul bloc din Ruşi, împreună cu tatăl lui Aurel Stoica.
Tânărul nu era la prima relatie, alte patru tinere au fugit de el cat au vazut cu ochii după ce au luat bătaie pe fondul geloziei excesive a acestuia.
Georgiana nu a mai reuşit să fugă. Duminică, tânărul a plecat de dimineaţă cu un prieten, pe care il bănuia că ar fi pus ochii pe iubita lui, la un bar din localitate. Cei doi au băut fiecare câte opt litri de bere şi o sticla de coniac, iar in final, Aurel Stoica l-a luat la bătaie pe amicul de pahar după care a plecat către casă cătrănit şi plin de gelozie. Ce a urmat, nu ştie nimeni, dar anchetatorii au găsit-o pe fată batută bucaţică cu bucăţică. Nimic nu era neatins pe corpul ei. Amănunte mâine în CLIK.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite