Sibiu: Regrete după finala mare la CSU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Regrete după finala mare la CSU
Sibiu: Regrete după finala mare la CSU

Oficialii şi antenorul lui CSU Sibiu plâng după finala ratată în campionatul naţional de baschet. Sibiul a câştigat medaliile de bronz, dar bucuria nu a fost decâtv una fictivă pentru sbienii lui Peter Schomers.

Câştigarea medaliilor de bronz, acordate echipei care îşi adjudecă finala mică a fost o performanţă pentru care baschetbaliştii şi oficialii lui CSU Sibiu nu au sărit în sus de bucurie. Victoria din meciul patru de la Otopeni a fost primită cu răceală de jucătorii lui Peter Schomers. Antrenorul Peter Schomers nu a ascuns faptul că bronzul nu este deloc medalia pe care a vrut-o la gâtul jucătorilor săi. Schomers şi-a erxprimat regretul că Sibiul şi-a adjudecat locul trei într-un meci avut loc în deplasare. „Ar fi fost frumos mai ales pentru fanii lui CSU care sunt nişte oameni extraordinari să închidem finala mică în feful nostru, la Sala Transilvania. Ne bucurăm totuşi că am învins la Otopeni şi ne-am adjudecat locul trei” a spus acesta. Neamţul care a fost la cârma Sibiului în cel mai spectaculos sezon din ultimii ani a mărturisit pentru Adevărul de Seartă ce îl doare cel mai tare după acest campionat. „Este păcat că nu am reuşit să ajungem în finala mare din cauză la ceea ce s-a întâmplat la meciul patru din semifinala cu Asesoft. Asta ne doare pe toţi cel mai mult” a spus acesta.

Îşi laudă jucătorii
Peter Schomers a şters cu buretele totate problemele, certurile şi scandalurile din sezonul recent încheiat şi a mărturisit că nu este deloc nici pe jucătorii care i-au contestat autoritatea pe banca tehnică la mai multe meciuri. Acesta spune că pentru el sezonul recent încheiat a fost unul destul de frumos şi palpitant. „Sunt la Sibiu de doi ani şi am avut parte de clipe excelente aici. Vreau să vă spun un lucru. Vreau să se ştie că sunt mândru de toţi jucătorii cu care am lucrat în acest ultim sezon. Sunt oameni profesionişti şi sunt mândru de echipa mea” a mai declarat Schomers. Omul al cărui contract cu CSU i-a expirat spune că nu ştie deocamdată ce echipă va antrena în sezonul viitor.

Scott, jucătorul anului în România
Publicaţia on-line eurobasket.com a finalizat premile ediţiei proaspăt încheiate a campionatului naţional de baschet masculin. Sibienii au motive de mândrie pentru că doi dintre componenţii echipei CSU Sibiu, au câştigat secţiunile cele mai importante. Americanul Cortney Scott a fost desemnat Player of the Year şi Import Player of the Year. Scott face parte şi din cel mai bun cinci al campionatului, acolo unde i se alătură şi Matthews.

Declaraţie
“Încă mă doare că nu am ajuns în finală şi ne doare pe toţi ceea ce s-a întâmplat în semifinale cu Ploieştiul” – Mircea Vulc, director executiv CSU Sibiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite