Sibiu: Muzeul Naţional Brukenthal are un nou site

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia a costat 30.000 de lei

Sibienii, dar şi turiştii care vor să afle detalii despre una dintre cele mai importante instituţii culturale din Sibiu pot accesa noul site al Muzeului Naţional Brukenthal, www.brukenthalmuseum.ro, într-o variantă mult mai îmbunătăţită, care conţine aspectele importante ale muzeului, de la istoric, expoziţii, publicaţii, până la orar de vizitare şi tarife. Prezentările pot fi accesate atât în limba, cât şi în engleză.
Potrivit directorului instituţiei, lucrările la noul site au început în urmă cu câteva luni şi sunt în curs de finalizare, urmând ca în noul spaţiu să mai apară rezumate şi în alte limbi. Lucrările au fost realizate de firma Embisol Design, în colaborare cu Dana Hrib, din cadrul departamentului de comunicare şi marketing al muzeului, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 30.000 de lei.
Modificări majore
Noua înfăţişare a site-ului a făcut o trecere de la vechile aspecte prezentate pe unele mult mai actuale, mai interesante. “Înainte, site-ul era împărţit strict pe secţii şi nu pe domenii. Aşa că am decis să facem această modificare, unde domeniile sunt la vedere, punând accent foarte mare pe expoziţii”, a declarat Dana Hrib. Noile domenii ale site-ului sunt artă europeană, artă românească, artă contemporană, bibliotecă, istorie, istorie naturală, istoria farmaciei şi arme şi trofee de vânătoare. Cei care vor accesa site-ul vor avea ocazia să afle un scurt istoric şi cele mai importante aspecte din fiecare domeniu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite