Sibiu: Krypton a cântat la Bîlea Lac dar nu în Ice Hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul de sâmbătă seara al trupei Krypton, ce trebuia găzduit de hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, a fost la un pas de a fi anulat pentru că Ice Hotel a început să se topească vizibil din cauza temperaturilor ridicate.

Bălţile din interiorul hotelului au făcut imposibilă susţinerea unui recital în condiţii optime, dar componenţii trupei Krypton nu au dorit să îşi dezamăgească cei aproximativ 50 de fani, care au venit special pentru recitalul lor. În aceste condiţii concertul s-a ţinut pe terasa cabanei Bâlea Lac, aflată la o aruncătură de băţ de Ice Hotel.
În mai puţin de 30 de minute, trupa şi-a instalat „arsenalul” şi a făcut ca cresta hotarului dintre judeţele Sibiu şi Argeş să răsune pe ritmuri de rock. Recitalul care a durat aproximativ două ore, a încântat la maxim asistenţa. „Pentru noi nu este o premieră, dar este unic să cântăm în aer liber la peste 2000 de metrii altitudine. Totdeauna revenim la Bâlea Lac cu plăcere. Nu puteam să anulăm recitalul şi de aceea am ales să cântăm în aer liber” au explicat componenţii trupei Krypton. Nu este prima dată când Krypton cântă la Ice Hotel, trupa fiind o prezenţă obişnuită la „palatul de cleştar” de la Bâlea Lac. În primul sezon când a fost ridicat Ice Hotel aici au fost efectuate filmările pentru unul din videoclipurile grupului, ulterior rockerii participând la diverse alte evenimente desfăşurate aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite