Sibiu: Înjunghiat în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Înjunghiat în centrul Sibiului
Sibiu: Înjunghiat în centrul Sibiului

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat duminică dupăamiază, în plin centrul al Sibiului, de un individ dintr-o gaşcă mai numeroasă care l-a atacat. Potrivit victimei, în jur de 30 de tineri cu vârste între 18-28 de ani îşi fac de cap de o jumătate de an în Sibiu.

Incidentul de duminică s-a petrecut în faţa unei pizzerii din centrul Sibiului. Marius Cornea era cu fratele său când s-a trezit cu patru indivizi din gaşca care îl ameninţa de mai mult timp pe el şi pe vecinii lui de pe 9 mai. "Doi m-au ţinut şi unul m-a înjunghiat în picior. Am reuşit să fug, m-au urmărit până la Billa, apoi m-au lăsat. În Piaţa Mare mi s-a făcut rău şi am chemat Salvarea" a spus de pe patul de spital, Marius Cornea.
Tânărul susţine că a fost atacat fără motiv, doar pentru că e prieten cu vecinii lui de pe strada 9 mai, care au avut conflicte mai vechi cu gaşca din care face parte cel care l-a înjunghiat. Autorul, Lucian Neagu, în vârstă de 20 de ani, este căutat de Poliţie, după ce victima a depus o plângere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite