Sibiu: Cursa aeriană Blue Air de Madrid a aterizat cu probleme (Update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Cursa aeriană Blue Air de Madrid a aterizat cu probleme (Update)
Sibiu: Cursa aeriană Blue Air de Madrid a aterizat cu probleme (Update)

Aproximativ 130 de pasageri ai unei curse aeriene care ar fi trebuit să delcoleze duminică dimineaţă de la Sibiu, către Madrid au stat blocaţi patru ore în terminalul aeroportului.

Cursa aeriană a companiei Blue Air, de la Bucureşti către Madrid, cu escală la Sibiu a aterizat cu probleme în urbea de pe Cibin. Cei 130 de pasageri de la bord au fost invitaţi să coboare din aeronavă fiind înştiinţaţi de căpitanul de bord, că au apărut ceva probleme minore care trebuie remediate, la bordul avionului. Cursa ar fi trebuit să decoleze la 8.45 de la Sibiu, dar până la urmă avionul a plecat în jurul orei 12.45. Avionul avea la bord 80 de pasageri din Bucureşti, la care trebuiau să se mai adauge încă 50 din Sibiu. Pasagerii au refuzat să se îmbarce în avionul cu probleme şi să se întoarcă la Bucureşti pentru a lua o altă legătură către Madrid şi din această cauză a fost nevoie de patru ore pentru a fi găsit un alt avion. „Stau aici de la ora 7.00 de azi dimineaţă şi din 15 în 15 minute am tot fust duşi cu zăhărelul că ne îmbarcăm. Nici nu am fost înştiinţaţi de la început că sunt probleme la bord. Când am auzit, bineînţeles că am refuzat cu toţii să ne mai urcăm în avionul defect” a spus cătrănit un bărbat din Sibiu care şi-a luat bilet să meargă la Madrid. Călătorii s-au arătat deranjaţi de faptul că a durat mai bine de patru ore până să fie găsită o altă aeronavă. În tot acest timp de aşteptare, oamenii au primit din partea companiei care efectua zborul apă şi sandwichiuri.

Au schimbat avionul
Reprezentatul local al companiei Blue Air, Ioana Ghionea a confirmat oficial că avionul care a venit de la Bucureşti a avut probleme din cauza unei alarme la bord şi că pasagerii au plecat cu altă aeronavă, către destinaţia finală. „Din motive operaţionale apărute la  aeronava care efectua cursa către Madrid, pasagerii au rămas la Sibiu. Principala noastră preocupare a fost ca pasagerii să ajungă în siguranţă la destinaţie şi de aceea oamenii au plecat mai târziu decât era prevăzut. Ei nu au plecat cu acelaşi avion ci cu ultima aeronavă achiziţionată de companie, un Boeing 737” a explicat aceasta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite