Sibiu: Bolnav de 150 de kilograme, scos din casă de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii sibienii şi reprezentanţii SMURD s-au chinuit, ieri, aproape o oră să scoată din casă un bărbat de 150 de kilograme. Bărbatul de 46 de ani făcuse stop cardio-respirator şi era

Pompierii sibienii şi reprezentanţii SMURD s-au chinuit, ieri, aproape o oră să scoată din casă un bărbat de 150 de kilograme. Bărbatul de 46 de ani făcuse stop cardio-respirator şi era în comă, iar familia a chemat ambulanţa. Pentru că era mult prea greu pentru a fi dus pe targă, medicii au chemat pompierii.

În cele din urmă, bărbatul a fost scos din casă cu o targă specială care a trebuit cărată de la etajul şapte de mai multe persoane. "Bolnavul a fost cărat cu ajutorul unei tărgi speciale, care arată ca o lopată şi e susţinută de frângii.

Era în stare foarte gravă şi acest lucru a îngreunat şi mai mult scoaterea lui din casă", a spus Bogdan Brânză, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Bărbatul a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Starea lui este foarte gravă. Deşi a fost resuscitat minute în şir, bărbatul nu şi-a revenit şi este în continuare în comă, iar medicii nu îi dau prea multe şanse de supravieţuire.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite