Şi-a violat fiica minoră timp de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea suceveană Dărmăneşti a fost arestat de judecători după ce, timp de patru ani, şi-a abuzat sexual fiica acum în vârstă de 14 ani.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea suceveană Dărmăneşti a fost arestat de judecători după ce, timp de patru ani, şi-a abuzat sexual fiica acum în vârstă de 14 ani. Totul s-a petrecut sub privirile fraţilor mai mici ai acesteia, unul de 4 şi celălalt de 7 ani.

Incestul a ieşit la iveală după ce fata, nemaiputând suporta umilinţa, s-a plâns unor rude, care au anunţat poliţia. Când au ajuns la locuinţa lui Dumitru Homiuc, oamenii legii l-au găsit pe acesta în podul casei, cu ştreangul pus de gât, încercând să se sinucidă. În buzunarul pantalonilor lui Homiuc a fost descoperit un bilet de adio, în care acesta recunoştea faptele şi susţinea că îi pare rău pentru că şi-a abuzat sexual fiica.

Fetiţa împreună cu cei doi fraţi ai săi au ajuns într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Suceava. Angajaţii acestei instituţii spun că minora este traumatizată şi că din declaraţiile ei, mama, plecată la muncă în Italia de aproape 4 ani, ştia tot ce se petrecea. Dumitru Homiuc va fi judecat pentru incest şi rele tratamente aplicate minorilor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite