Şi-a ucis soţia în faţa copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea maramureşeană Ieud şi-a ucis soţia, vineri noaptea, cu mai multe lovituri de cuţit. Potrivit anchetatorilor, acesta i-a tăiat femeii venele de la mâini şi

Un bărbat din localitatea maramureşeană Ieud şi-a ucis soţia, vineri noaptea, cu mai multe lovituri de cuţit.

Potrivit anchetatorilor, acesta i-a tăiat femeii venele de la mâini şi tendoanele de la picioare şi a aşteptat să moară. Apropiaţii spun că soţul ucigaş şi-a pus apoi copiii să cureţe sângele mamei lor.

„În urma efectuării necropsiei s-a concluzionat că moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de hemoragia externă.

Primele verificări au relevat că soţul, în vârstă de 36 de ani şi-a agresat soţia cu un cuţit iar femeia a decedat” a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Maramureş, Voichiţa Zehan.

Tragedia este cu atât mai gravă cu cât totul s-a petrecut sub privirile celor doi copii, în vârstă de nouă şi, respectiv, zece ani.

Cei care cunoşteau familia spun că bărbatul era dependent de alcool şi că  acesta ar fi fost mort de beat atunci când şi-a ucis soţia care abia se întorsese de la muncă din Germania.
Internat la Psihiatrie

Cei doi se certau frecvent din cauza alcoolului. Agresorul, Gheorghe Pop, este acum internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru expertiza neuro-psihiatrică. El este cercetat pentru omor calificat. Cel mai probabil, cei doi copii vor fi internaţi într-un centru de plasament.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite