Şi-a bătut profesoara până a băgat-o în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară de la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară din Botoşani a ajuns, miercuri, la spital cu traumatisme multiple, după ce a fost bătută de unul dintre elevii săi chiar în timpul

O profesoară de la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară din Botoşani a ajuns, miercuri, la spital cu traumatisme multiple, după ce a fost bătută de unul dintre elevii săi chiar în timpul orelor de curs. Dumitru Filip, elev în clasa a XI-a, a venit la ora de limba română beat şi şi-a aprins o ţigară în clasă.

Profesoara, Simona Chiş, i-a spus că îl duce la director, moment în care băiatul a sărit la bătaie. "S-a dus glonţ la catedră şi i-a dat profesoarei un pumn în gură. Nici nu am avut timp să ne dăm bine seama ce se întâmplă. Profesoara a fugit pe hol, iar Filip s-a dus după ea.

A izbit-o la pământ şi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele în cap, în burtă, pe unde apuca", povesteşte elevul Cosmin Guminei. Liceanului bătăuş i s-a întocmit dosar penal pentru lovire.

"Am aşteptat să îşi revină din beţie ca să îl putem audia. A declarat că şi-a bătut profesoara pentru că îi punea note prea mici şi a vrut să îl lase corigent în clasa a IX-a", explică Ioan Durnea, agent în cadrul Poliţiei Botoşani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite