Shakira Fixation

0
Publicat:
Ultima actualizare:

variante propuse de organizatori. Locul va fi păstrat secret, pentru a evita confruntarea cu paparazzii, dar şi cu fanii nerăbdători să o vadă pe Shakira în carne şi oase. Evenimentul de la

variante propuse de organizatori. Locul va fi păstrat secret, pentru a evita confruntarea cu paparazzii, dar şi cu fanii nerăbdători să o vadă pe Shakira în carne şi oase. Evenimentul de la Timişoara a aprins spiritele tuturor, iar organizatorii au anunţat chiar şi posibila prezenţă a preşedintelui României la concert.
Mobilizarea de forţe pentru acest eveniment este impresionantă. Zeci de poliţişti, jandarmi şi bodyguarzi vor asigura paza pe timpul concertului. Toţi spectatorii vor fi controlaţi la punctele de acces în stadion. Aceştia trebuie să ştie că nu au voie să intre cu sticle de orice fel, umbrele, aparate foto sau video profesionale. Persoanele în stare de ebrietate, chiar posesoare de bilete, nu vor fi lăsate să intre. Concertul va începe la ora 20.00, dar accesul pe stadion va fi permis încă de la ora 16.00.

Trenuri, avioane şi acces special la vamă
Special pentru concert au fost puse la dispoziţia fanilor de departe trenuri-Shakira sau avioane-Shakira, la preţuri promoţionale. La Vama Cenad, autorităţile au pregătit chiar o bandă specială pentru străinii posesori de bilet la concert. Organizatorii spun că vor sosi la Timişoara zeci de fani din Ungaria, Serbia, Bulgaria, Canada, SUA, Anglia sau Germania. Evenimentul este, cu siguranţă, o mană cerească şi pentru patronii de hoteluri din Timişoara, care s-au văzut cu aproape toate camerele rezervate într-o perioadă în care turismul business, specific oraşului, scade.

Producţia, mai spectaculoasă decât cea de la Depeche Mode
Ieri, pe Stadionul "Dan Păltinişanu", unde va avea loc concertul, încă se monta uriaşa scenă, de peste 15 metri înălţime şi cu o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi. Mâine, gazonul va fi acoperit cu o prelată specială, de protecţie, pentru că fanii vor avea acces şi pe iarbă. Trei ecrane-gigant vor fi amplasate pe stadion. Organizatorii spun că, tehnic vorbind, producţia o va depăşi pe cea de la concertul Depeche Mode de la Bucureşti. Shakira va cânta pe scena de la Timişoara la celebra chitară roz, încrustată cu peste o mie de cristale Swarovsky.

VIP-uri, la concert
La concert şi-au anunţat participarea preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, dar şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a primit biletul cadou de ziua lui. După concert este programată o petrecere la unul dintre ştrandurile din apropierea stadionului, unde Shakira se va întâlni cu VIP-urile locale. Autorităţile judeţene au pregătit pentru vedeta latino o diplomă şi un cadou special.

Duminică, ultimele bilete
Ultimele bilete la concert pot fi achiziţionate până duminică. A fost organizat, special pentru întârziaţi, "Last Minute VIP Ticket Sale". Aceştia le vor putea cumpăra de la Hotelul Savoy din Timişoara, între orele 12.00 şi 18.00. Categoriile de preţ disponibile sunt cele de 60, 80, 100 şi 150 RON. Concertul Shakira la Timişoara se înscrie într-o serie de concerte exclusive, în avanpremiera turneului "Oral Fixation" care va debuta oficial în SUA, la sfârşitul lunii august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite