Sfaturi naturiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sufăr de ulcer duodenal şi hernie hiatală" "Am 38 de ani şi de aproximativ şase ani sufăr de spasme esofagiene şi reflux esofagian. În luna mai 2006 am fost diagnosticat cu hernie

"Sufăr de ulcer duodenal şi hernie hiatală"

"Am 38 de ani şi de aproximativ şase ani sufăr de spasme esofagiene şi reflux esofagian. În luna mai 2006 am fost diagnosticat cu hernie gastrică transhiatală şi hipertensiune esenţială, stadiul II. În ianuarie 2008, am început să am dureri în capul pieptului, nu am poftă de mâncare, înghit anumite alimente cu dificultate, am stări de sufocare, iar bătăile inimii sunt neregulate. Cum să procedez pentru a încerca şi un tratament bioenergetic. Mă puteţi ajuta?
Cu mulţumiri, Emil Crăiniceru, Bucureşti"

R.

În primul rând, din analiza câmpului bioenergetic reiese că, în copilărie, aţi suferit lovituri în zona abdomenului care acum generează o perturbare energetică în acea zonă. Şocul emoţional de care vorbiţi a fost provocat din ceea ce am constatat de pierderea unei persoane dragi din familie (fiu, fiică). Pe de altă parte, în urmă cu câţiva ani aţi avut un accident violent în urma căruia aţi suferit câteva contuzii în zona capului şi care se repercutează acum în stare dvs. de sănătate.

Bolile de care suferiţi acum sunt urmarea acestor şocuri şi accidente. În zona esofagului există o tulburare de tonus muscular care provoacă suferinţele de care vorbiţi, dar este mai mult o dereglare neuro-vegetativă. Prin bioterapie, combinată cu tratamentul prescris de medic, se poate restabili tranzitul normal şi tonusul zonei eso-gastrice care vă provoacă atâta suferinţă.

În ceea ce priveşte zona ficatului, v-aş sugera să faceţi de urgenţă o ecografie abdominală, deoarece apar câţiva noduli cu diametrul de 0,5-1,5 mm de natură benignă, dar care trebuie investigaţi totuşi de urgenţă pentru a exclude posibilitatea unor complicaţii ulterioare.

Durerile din zona ficatului pe care le resimţiţi în timpul nopţii sunt produse de un tonus scăzut al veziculei biliare şi existenţa unor mici calculi biliari. Şi această zonă trebuie investigată de un medic gastroenterolog care să vă spună care este stadiul acestor calculi. De asemenea, în zona cardiacă aveţi o malformaţie congenitală a arterei coronare stângi.

Vă sfătuiesc să consultaţi un cardiolog pentru a efectua o coronarografie şi a depista eventuale pericole de apariţie a unui infarct cardiac, deoarece aveţi şi o uşoară îngustare a arterei (posibile depuneri de colesterol). O parte din aceste probleme pot fi rezolvate şi cu ajutorul bioterapiei, în paralel cu tratamentul prescris de specialişti. Pentru a vă programa la un consult, trimiteţi o solicitare pe adresa de mail şi efectuaţi în prealabil analizele de care v-am pomenit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite