Sfaturi Feng Shui pentru şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

tradiţională chineză a aranjării spaţiului şi membru al conducerii Feng Shui Society, a examinat patru maşini: un Nissan Micra, un Volkswagen Passat, un Porsche Boxster şi un Lexus SUV. Iată

tradiţională chineză a aranjării spaţiului şi membru al conducerii Feng Shui Society, a examinat patru maşini: un Nissan Micra, un Volkswagen Passat, un Porsche Boxster şi un Lexus SUV. Iată ce sfaturi a dat el şoferilor: să-şi parcheze maşinile cu spatele la casa în care locuiesc, întrucât autovehiculele sunt "tigri prădători" care ar putea ameninţa ocupanţii unei case, în cazul în care parcarea se face cu faţa spre clădire.
În maşină trebuie să fie o ordine deplină, deoarece dezordinea "îl stoarce de energie pe şofer". Pentru eliminarea energiei negative din maşină, care poate afecta starea psihică a conducătorului auto, expertul recomandă proprietarului să se aşeze la volan şi să înceapă să cânte, să bată din palme sau să asculte pur şi simplu muzică. Pentru a permite energiei "chi" să intre de afară în maşină, trebuie să păstraţi geamurile curate. În Feng Shui, geamurile sunt ochii maşinii. Specialistul, citat de Rompres, vă mai recomandă să legaţi un şnur albastru de sistemul de navigaţie prin satelit sau de oglinda retrovizoare, deoarece culoarea albastru reprezintă elementul apă, care induce o stare psihică perfectă pentru condus: claritate, precizie şi stăpânire de sine. Sarea cristalizată împrăştiată pe covorul maşinii absoarbe energia negativă a pasagerilor. Sfaturi Feng Shui ar mai fi, dar ne oprim aici pentru a nu produce accidente în trafic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite