Sexy-educatoarea hoaţă, arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea Claudia Elena Chirilă (21 de ani) a fost arestată preventiv ieri pentru 29 de zile, fiind acuzată că ar fi participat, alături de iubitul său, Ionuţ Popa (23 de ani), la mai multe spargeri de locuinţe.

Tânăra era de doi ani educatoare la Grădiniţa 94 din Capitală, iar la 17 august 2011 a fost prinsă alături de Ionuţ când se pregăteau să dea o spargere în cartierul Militari. Iniţial, judecătorii au decis doar arestarea preventivă a lui Ionuţ Popa, care mai ajunsese după gratii de opt ori în trecut pentru diverse furturi.

„Regret fapta comisă şi doresc să-mi daţi posibilitatea să pot să repar ce mai pot repara. Doresc să mă întorc la serviciu, să mă înscriu la master în septembrie şi să fiu cercetată în libertate", a spus educatoarea ieri în faţa judecătorilor. Avocata tinerei a susţinut în instanţă că educatoarea a fost constrânsă de iubitul ei să intre în această poveste.

Ionuţ Popa, un cunoscut al penitenciarelor, s-a plâns că a recurs la aceste fapte, întrucât nu-şi găsea serviciu, dar a promis că, dacă va fi lăsat liber, nu va mai face ilegalităţi. Claudia Chirilă a terminat în urmă cu trei ani Liceul Pedagogic şi, conform anchetatorilor, în afara orelor de program de la grădiniţă, tânăra ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost cu diverşi bărbaţi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite