Sexologul Bebe, în afara legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De-o bună bucată de vreme, România este raiul pedofililor locali, dar şi a celor sosiţi special de peste graniţă, pentru a se aproviziona cu cărniţă proaspătă, în carcasă. Trenurile

De-o bună bucată de vreme, România este raiul pedofililor locali, dar şi a celor sosiţi special de peste graniţă, pentru a se aproviziona cu cărniţă proaspătă, în carcasă. Trenurile de România sunt pline ochi cu pedofili, mergându-ne buhul că, la noi, un copil de mic litraj poate fi închiriat mai ieftin decât o maşină de mic litraj. Vizitaţi România: o oază pentru dezaxaţi!

E vizibil că, prin părţile noastre, pubertatea capătă pe chip riduri tot mai adânci. Nu mai miră pe nimeni că fete de-a şasea rămân însărcinate în pauza mare, înaintea tezei de mate; nu mai miră pe nimeni că băieţi de-a cincea fredonează teme sexuale, la fel cum, cu trei decenii în urmă, părinţii lor fredonau teme muzicale de Pink Floyd sau de Led Zeppelin. Fecioriile sunt lepădate fără regrete, în parcuri sau între cutele de cearşaf ale unor neni care asudă naşpa tare. Dacă te mai prinde virginitatea la 12 ani, eşti depăşit şi, implicit, devii subiect pentru glumele răutăcioase ale colegilor.

Cred că o bună parte din vina pentru această situaţie o are simpla existenţă a sexologului Bebe Mihăescu. De ce? Pentru că numai un fan al pedofiliei îşi putea asocia câmpul de muncă, în cazul de faţă "sexul", cu prenumele "Bebe", care, conform DEX, înseamnă copil mititel şi fraged.

Aşa încât, cu fiecare nouă apariţie în tocşouri ecranizate sau în cărţulii publicate sub egida melancolicului Liiceanu, această nefericită asociere - între termenii "bebe" şi "sex" - se întipăreşte mai adânc în mintea maselor populare, constituindu-se într-o reclamă pe faţă la produsul de larg consum numit "pedofilie".

Desigur, n-am inima să cer ca sexologul Bebe să revină la prenumele său din buletin, Vasile. În urechile sale, "sexologul Vasile" sună inacceptabil. Dar cer cu tărie ca sexologul Bebe să fie scos în afara legii, cu nume şi domeniu de activitate cu tot.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite