Sex şi politică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce apropie două partide, destul de diferite ca obiective politice, cum sunt PNG şi PLD? Militanţii ambelor formaţiuni au un program sexual asemănător, reuşind să-şi treacă în

Ce apropie două partide, destul de diferite ca obiective politice, cum sunt PNG şi PLD?

Militanţii ambelor formaţiuni au un program sexual asemănător, reuşind să-şi treacă în C.V.-ul intim cele mai multe relaţii sexuale înainte de căsătorie, arată Barometrul de Opinie Publică - mai 2007 - un sondaj a cărui temă principală este "Viaţa de cuplu".

Un politician dornic de voturi ar putea comanda consilierilor săi un discurs prin care să atragă de partea sa simpatizanţii PNG şi PLD vorbind despre rolul benefic al relaţiilor sexuale cât mai numeroase, ceea ce ar putea duce la o mai bună cunoaştere şi toleranţă între oameni.

Dar lucrurile nu sunt chiar aşa de simple. Deşi au avut numeroase relaţii înainte de căsătorie, penegiştii se declară foarte mulţumiţi de relaţia lor de cuplu, în timp ce colegii lor din topul Casanova, pelediştii, au o relaţie de cuplu care scârţâie. La acest capitol, al fericirii vieţii de cuplu, PNG se apropie, surprinzător, de PSD.

Deci politicianul ar trebui să adauge la discursul său câteva pasaje în care să vorbească despre beneficiile stabilităţii într-o relaţie de cuplu, lăudând pe de altă parte performanţele sexuale de dinainte de căsătorie. Dar ce faci numai cu simpatizanţii PNG şi PLD?

N-ajunge pentru o victorie electorală. De unde să mai câştigi voturi? De la PRM, de exemplu. Aici, altă dandana. Peremiştii sunt pe ultimul loc la relaţii sexuale înainte de căsătorie. Politicianul ar trebui să vorbească despre virtute şi înfrânare. Dar, atenţie, peremiştii recuperează pe parcurs, după cum explică realizatorii Barometrului.

Deci, mai trebuie adăugat în discurs un mesaj despre consolidarea relaţiilor de cuplu prin aventuri sexuale în afara relaţiei stabile. Aici cade şi peştele cel mare, PD, ai cărui simpatizanţi sunt pe locul doi în privinţa numărului de parteneri sexuali.

În condiţiile în care PD stă atât de bine în sondaje, e clar că politicianul nostru trebuie să laude sau să se arate favorabil libertăţii amoroase. Ar putea măcar să amintească în cuvântările sale că a împărtăşit în tinereţe idealurile mişcării flower-power.

O coroniţă de flori pe cap şi o cămaşă lungă înflorată nu i-ar dăuna la mitingurile PD. Cine ar fi crezut că oamenii lui Emil Boc sunt atât de poznaşi? Studiul mai arată că România este o ţară "a nemulţumiţilor moderaţi". Dar lumea nu este chiar aşa de supărată din motivele pentru care politicienii sunt supăraţi. Lupta împotriva corupţiei nu este pe primul loc.

Românii mai săraci sunt interesaţi de pensii şi de sănătate, cei mai de mijloc sunt îngrijoraţi de agricultură, iar categoriile mai înstărite se gândesc la infrastructură, educaţie, UE. Revenind la lucruri mai certe-agenda sexuală-succesul e garantat dacă susţii în acelaşi timp fidelitatea în cuplu, aventurile extraconjugale, reţinerea înainte de căsătorie şi necesitatea recuperării ulterioare a terenului pierdut. De asta este România fascinantă şi de ce nu, eternă!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite