Sex cu Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura declaraţie memorabilă a fost cea despre avansurile sexuale din primărie A trecut o lună de când Sorin Oprescu a fost învestit în funcţia de edil al Capitalei, mai exact în data

Singura declaraţie memorabilă a fost cea despre avansurile sexuale din primărie

A trecut o lună de când Sorin Oprescu a fost învestit în funcţia de edil al Capitalei, mai exact în data de 19 iunie. După o victorie spectaculoasă, în sfârşit, din a treia încercare, "Doctorul" şi-a îndeplinit visul de a ajunge în fotoliul de primar al Bucureştiului.

A trecut puţin timp de când e "la butoane", iar oamenii au aşteptări mari de la el, dar stilul lui e ciudat. Declaraţia despre angajatele primăriei cărora li s-au făcut avansuri sexuale nu a fost decât o bârfă ridicată de domnia sa la rang de discurs politic. Dacă există astfel de cazuri, noul primar ar fi trebuit să le facă publice, iar funcţionarii care au condiţionat promovarea în schimbul serviciilor erotice ar fi trebuit cercetaţi.

Dar Sorin Oprescu s-a făcut că plouă. A adus la cunoştinţa opiniei publice ce bordel era în primărie înainte să vină la cârma instituţiei şi cu asta basta.

Videanu a fost un primar slab, dar şi Oprescu mai are puţin până să ajungă în aceeaşi situaţie. Mai precis, până în data de 1 octombrie. Atunci e ziua X pentru Bucureşti. Ziua când totul se prăbuşeşte. S-au terminat vacanţele, elevii au început şcoala de două săptămâni, primul şoc pentru trafic, iar atunci vin şi studenţii, al doilea şoc. La 1 octombrie, oraşul se blochează şi rămâne aşa până la Crăciun.

În această primă lună de când conduce destinul Capitalei, singura declaraţie memorabilă a primarului a fost cea despre sexul din primărie. În rest, edilul n-a vorbit nimic despre trafic. N-a vorbit nimic despre cum vom circula anul viitor şi nici peste doi sau trei ani.

N-a cerut cetăţenilor să-l sprijine să aducă metroul în subordinea primăriei. N-a vorbit nimic despre zona metropolitană şi nici despre Poliţia Rutieră care ar trebui să i se subordoneze. Videanu a fost alungat de alegători tocmai pentru faptul că i-a închis în automobilele şi în autobuzele blocate în intersecţii.

Dacă Oprescu va evita proiectele mari şi dacă nu va oferi oraşului o perspectivă şi soluţii la trafic, cariera lui de învingător va lua sfârşit odată cu începutul toamnei. Vrem să renunţăm la maşinile personale, să avem transport în comun, piste pentru biciclete şi trotuare pe care să nu fim ţinte mişcătoare pentru câinii fără stăpân. Sexul din primărie e interesant ca subiect de conversaţie, dar nu ne ajută să ajungem la serviciu, domnule primar!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite