Severin: "Preşedintele să se ocupe de ograda lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Băsescu să ne lase pe noi să ne facem treaba în Parlamentul European, şi dânsul să se ocupe de stabilitatea politică şi de coerenţa Executivului", a declarat euroobservatorul PSD Adrian

"Băsescu să ne lase pe noi să ne facem treaba în Parlamentul European, şi dânsul să se ocupe de stabilitatea politică şi de coerenţa Executivului", a declarat euroobservatorul PSD Adrian Severin, în replică la reproşurile preşedintelui Băsescu aduse observatorilor români în PE. Deşi nu consideră că trebuie să dea vreun raport de activitate preşedintelui Băsescu, pesediştii se vor duce la întâlnirea stabilită de şeful statului pentru săptămâna viitoare. Pesediştii au avertizat asupra posibilităţii ca anumite clauze de salvgardare sectoriale să fie activate, ceea ce va avea consecinţe financiare serioase. "Unde ne aşteptam să primim bani europeni, vom veni cu bani de acasă", a spus Severin. "Miniştrii pe domeniul cărora vor exista clauzele, să demisioneze", a cerut Radu Podgoreanu. şi euroobservatorii PD au atras atenţia asupra clauzelor de salvgardare sectoriale. Deputata Monica Iacob Ridzi a cerut colegilor din Legislativul de la Bucureşti să voteze prioritar legile integrării.

Euroobservatorii PD împart ouă încondeiate la UE
Roberta Anastase a anunţat că va oferi împreună cu ceilalţi colegi pedişti ouă încondeiate europarlamentarilor. Ouăle importate din UE vor fi încondeiate chiar în Parlamentul European. Tot de Paştele ortodox, observatorii democraţi din PE vor oferi colegilor din Legislativul European un dineu cu un meniu pascal tradiţional românesc.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite