Serviciul o ajută pe Elena Cârstea să -şi revină rapid - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serviciul o ajută pe Elena Cârstea să -şi revină rapid - Revista presei mondene
Serviciul o ajută pe Elena Cârstea să -şi revină rapid - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre felul în care a ales Elena Cârstea să îşi rezolve problemele, posibilitatea ca Angelina Jolie să ăîi fie parteneră de scenă lui Johnnie Depp sau numărul apariţiilor Nicoletei Luciu în Playboy. Pritnre alte subiecte, Marina Dina şi-a făcut de cap în club, iar Alec Baldwin vrea să-şi facă operaţii estetice.

Serviciul o ajută pe Elena Cârstea să -şi revină rapid. Elena Cârstea, rămasă plină de datorii după operaţia de anevrism cerebral, a renunţat la orgoliul de cântăreaţă şi s-a angajat ca vânzătoare de parfumuri, într-un mall din America. Cum salariul său creşte direct proporţional cu vânzările, vedeta se bucură că, odată cu promoţiile de Crăciun, va aduce mai mulţi bani acasă. Cântăreaţa este mai mult decât încântată de jobul său şi speră ca în timp să poată lucra mai mult de 8 ore pe săptămână, pentru a contribui şi ea la cheltuielile casei, scrie Click.

Johnny Depp şi Angelina Jolie, parteneri în filmul "The Tourist".
Angelina Jolie ar putea fi partenera lui Johnny Depp în noul film, The Tourist. Rolul lui Johnny Depp este cel al unui turist american, prins într-o adevărată ţesătură de intrigi ale unui agent Interpol (Angelina Jolie), scrie Showbizspy, potrivit Click.

Nicoleta Luciu, de 5 ori în Playboy. Revista Playboy a făcut, de-a lungul celor 10 ani de cand apare in Romania, dintr-o serie de tinere pe care nu le ştia nimeni vedete de prim rang. Unele dintre aceste frumuseţi mioritice au reuşit chiar să apară de mai multe ori în paginile revistei “Iepuraşului cu papion”. Dintre acestea, câteva apetisante playmate, precum Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Cosmina Păsărin, Andreea Mantea, Alina Gheorghe, Andreea Spătaru şi Roxana Ungureanu, au devenit modelul ideal din Playboy şi bântuie acum visele a milioane de bărbaţi din România, anunţă Libertatea.

Marina Dina şi-a făcut de cap în club. Blonda a uitat se pare că are o relaţie cu Alin Cocoş şi s-a dedat la gesturi îndrăzneţe cu un alt bărbat. Joi noaptea, în jurul orei două, asistenta lui Mihai Morar a apărut, extrem de binedispusă, într-un club din Capitală şi s-a comportat, potrivit martorilor, ca o femeie liberă, notează Cancan.

Alec Baldwin vrea să-şi facă operaţii estetice.
Cum nicio vedetă de la Hollywood nu evită bisturiul chirurgului estetician, nici Alec Baldwin nu se dă în spate de la o "întinerire artificială". Actorul, în vârstă de 51 de ani, nu este încântat de faptul că îmbătrâneşte, astfel că a decis să apeleze la chirurgia estetica, spune Contactmusic, citat de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite