Sergiu Nicolaescu nu a ştiut despre videoclipul lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost audiat, ieri, la Tribunalul Bucureşti în procesul pe care Oana Pelea i l-a intentat lui Gigi Becali. Actriţa îl acuză pe Becali că a folosit imaginea tatălui

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost audiat, ieri, la Tribunalul Bucureşti în procesul pe care Oana Pelea i l-a intentat lui Gigi Becali.
Actriţa îl acuză pe Becali că a folosit imaginea tatălui său - Amza Pelea - într-un videoclip electoral. Becali a susţinut că a avut acordul lui Sergiu Nicolaescu în acest sens. Nicolaescu a spus însă că s-a întâlnit cu Gigi Becali de trei ori, prilej cu care i-a spus acestuia că, dacă doreşte să cumpere filmul "Mihai Viteazul", trebuie să se adreseze Centrului Naţional de Cinematografie. "Nu am ştiut de videoclip până într-o seară, când m-a sunat cineva la telefon şi mi-a spus să mă uit la televizor să-l văd. Nu mi s-a cerut acordul pentru folosirea imaginii lui Amza Pelea în scopul realizării videoclipului electoral al lui Gigi Becali", a declarat Sergiu Nicolaescu, în faţa judecătorilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite