Senatorul PSD Cătălin Voicu nu va fi externat, acesta fiind motitorizat de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă
Senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă

Senatorul PSD Cătălin Voicu va rămâne internat la secţia de Cardiologie din cadrul Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al acestei insituţii, doctorul Bogdan Popescu.

Voicu este supus, în continuare, investigaţiilor medicale şi monitorizat de doctorii care se ocupă de cazul său, demnitarul primind tratament pentru afecţiunea sa. Bogdan Popescu a mai adăugat că "tratamentul începe să-şi facă efectul".

Conform Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar a precizat că nu se poate vorbi despre o posibilă externare, vineri urmând să se facă o nouă evaluare, Cătălin Voicu având o afecţiune cardiovasculară.

Cătălin Voicu a fost reinternat miercuri după-amiază, după ce s-a prezentat la Senat, unde avea loc şedinţa plenului în care s-a discutat avizul Comisiei Juridice privind arestarea sa. Senatorul Voicu nu a mai apucat să fie prezent la această şedinţă, deoarece i s-a făcut rău înainte de a intra în clădirea Senatului. El se externase, la cerere, cu câteva ore înainte de aceasta, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, fusese internat la Spitalul Universitar cu un puseu de tensiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite