Senatorul PSD Ion Vasile, audiat în dosarul Hayssam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Vasile Ion, tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion, a fost audiat, ieri, în procesul în care Omar Hayssam este acuzat de terorism. Vasile Ion a spus că a aflat din presă că deplasarea

Senatorul PSD Vasile Ion, tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion, a fost audiat, ieri, în procesul în care Omar Hayssam este acuzat de terorism. Vasile Ion a spus că a aflat din presă că deplasarea în Irak a jurnaliştilor a fost organizată de Hayssam. Ulterior, el s-a întâlnit cu Hayssam, în prezenţa medicului Mohammad Yassim. Senatorul a mai precizat, în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti, că nu a avut niciodată o discuţie cu Hayssam, din care să încerce să afle de ce sirianul a recurs la acest gest, tocmai pentru a nu pune în pericol viaţa fiicei sale.
Georgette Munaf, sunată de soţ
Tot ieri, a fost audiată şi soţia presupusului complice al lui Hayssam, Mohammad Munaf. Georgette Munaf a negat că ar fi ştiut de implicarea soţului său în răpire, dar a precizat că a vorbit cu el în urmă cu trei săptămâni. Georgette a precizat că Munaf a refuzat să îi spună unde se află. La termenul următor, instanţa va audia un deţinut de la Penitenciarul Rahova, unde a fost închis şi Hayssam. Deţinutul a făcut mai multe solicitări să fie audiat în acest dosar, susţinând că deţine informaţii importante legate de acest caz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite