Şeful "poliţiştilor şpăgari" dă 25.000 lei pentru eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Serviciului Permise Auto Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu, va trebui să achite până luni 25.000 de lei, sumă stabilită de instanţă ca urmare a solicitării de eliberare pe

Fostul şef al Serviciului Permise Auto Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu, va trebui să achite până luni 25.000 de lei, sumă stabilită de instanţă ca urmare a solicitării de eliberare pe cauţiune a comisarului-şef. Luni, Curtea de Apel Bucureşti va stabili dacă Vlăsceanu va fi eliberat pe cauţiune, iar în cazul în care solicitarea va fi respinsă, banii îi vor fi returnaţi.

Gheorghe Vlăsceanu este arestat alături de alte 21 de persoane în scandalul eliberării frauduloase a peste 2000 de permise auto.

Potrivit DNA, în perioada martie - iunie 2008, pe raza judeţului Argeş şi-a desfăşurat activitatea un grup infracţional organizat care a acţionat în scopul obţinerii unor sume de bani pretinse şi primite de la mai multe persoane, pentru ca în schimb să le faciliteze obţinerea permiselor de conducere de la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor Argeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite