Şeful SRI spune că l-a informat pe Băsescu despre “amplificarea activităţii” clanurilor mafiote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Cristian Maior
George Cristian Maior

Preşedintele Traian Băsescu a fost informat de de şeful SRI, George Maior, despre  "amplificarea activităţii" clanurilor mafiote în teritoriu "pe fondul creşterii fenomenului de corupţie".

Serviciul pe care îl conduce Maior a trimis informări către preşedintele Traian Băsescu şi către Guvern despre amplificarea activităţii clanurilor mafiote în anumite zone ale ţării.

"Noi am informat preşedinţia şi organele în măsură să acţioneze pentru stoparea acestui fenomen. Am făcut această informare chiar eu, public, în urmă cu peste un an. Intensificarea activităţii acestor grupuri a fost posibilă pe fondul creşterii fenomenului de corupţie", a spus Maior, pentru cotidianul Gândul.

Declaraţia şefului SRI vine pe fondul afirmaţiilor preşedintelui la adresa Poliţiei. Traian Băsescu a spus, joi, la postul public de televiziune, că este îngrijorat şi deranjat de gradul redus de disciplină, întrucât Poliţia s-a transformat "în unele judeţe" într-o instituţie "care apără clanurile mafiote".

Traian Băsescu: Mă îngrijorează gradul redus de disciplină care este în Poliţie. Este nevoie de o reformă care să fie gata într-un an

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite