Şeful Poliţiei Rutiere: "Un act de iresponsabilitate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful interimar al Poliţiei Rutiere, comisarul-şef Gino Boşman, a calificat gestul şoferului Ion Conduraş drept "un act de iresponsabilitate", precizând că acesta poate fi tras la

Şeful interimar al Poliţiei Rutiere, comisarul-şef Gino Boşman, a calificat gestul şoferului Ion Conduraş drept "un act de iresponsabilitate", precizând că acesta poate fi tras la răspundere.

De asemenea, comisarul-şef Boşman a spus că modalitatea de acordare a atestatului profesional pentru şoferii de microbuze şi autobuze va fi înăsprită. "Din 2008 sau 2009, acquisul comunitar va aduce un nou gen de verificare pentru aceşti conducători auto.

Va fi un adevărat labirint, numai cei care corespund vor scăpa. Fiecare şofer va fi examinat pe durata a două zile, iar o reatestare va fi obligatorie din trei în trei ani", a explicat şeful interimar al Poliţiei Rutiere. El a menţionat că "trebuie să existe o diferenţiere netă între conducătorii de tip C şi E şi cei obişnuiţi", amintind că 90% din şoferii români sunt amatori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite