Şeful Băncii Mondiale, surprins cu ciorapii găuriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Băncii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost surprins de paparazzi turci într-o postură penibilă, duminică, 28 ianuarie, atunci când a fost nevoit să-şi scoată pantofii la

Preşedintele Băncii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost surprins de paparazzi turci într-o postură penibilă, duminică, 28 ianuarie, atunci când a fost nevoit să-şi scoată pantofii la intrarea în moscheea Selimiye, din oraşul Edirne, aflat în vestul Turciei. Şeful finanţelor mondiale şi-a expus jenat ciorapii găuriţi, dovedind că nu cunoştea obiceiul musulman de a lăsa pantofii la intrarea într-o moschee, din moment ce a venit "nepregătit". Fotografiile au făcut rapid înconjurul lumii, dar Wolfowitz, care a fost ambasador al Statelor Unite în Indonezia şi adjunct al ministrului apărării, nu a dat semne de îngrijorare. Tatăl său, un cunoscut profesor de matematică la Universitatea Cornell, l-a învăţat că "mintea ascuţită nu sempiedică de hainele tocite". Conform revistei "Dollars&Sense", preşedintele Băncii Mondiale are un venit anual de 170.000 de dolari.

I-a cerut bani bodyguardului

La câteva ore după incidentul cu ciorapii, dorind să cumpere două coliere pentru fiicele sale, Paul Wolfowitz a cerut - fără să se jeneze - nişte bani împrumut de la un bodyguard, deşi colierele valorau sub 200 de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite