Şefii AIG - vacanţă de lux după evitarea crahului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii de la AIG au petrecut o vacanţă de vis în St. Regis Monarch Beach, un complex luxos din California, la doar câteva zile de la salvarea companiei de către autorităţile americane,

Şefii de la AIG au petrecut o vacanţă de vis în St. Regis Monarch Beach, un complex luxos din California, la doar câteva zile de la salvarea companiei de către autorităţile americane, relatează AFP.

“La mai puţin de o săptămână după ce contribuabilii au salvat AIG, responsabilii societăţii puteau fi văzuţi bând şi mâncând într-unul dintre cele mai luxoase complexuri hoteliere ale ţării”, a spus democratul Henry Waxman, în cadrul Comisiei pentru transparenţă şi reformă din cadrul Camerei Reprezentanţilor.

El a precizat că factura pentru această vacanţă a fost de 440.000 de dolari, dintre care aproape 200.000 de dolari pentru camere (câte 1.000 de dolari sau mai mult pe noapte) şi peste 150.000 dolari pentru mese, precum şi 23.000 de dolari pentru tratamente de relaxare.

Directorul serviciilor de asigurări din statul New York, Eric Dinallo, a venit în ajutorul liderilor AIG, explicând că vacanţa ar fi avut ca scop evitarea plecării talentelor din companie şi că este posibil ca managerii “să se fi gândit că trebuie strânsă toată lumea pentru menţinerea productivităţii şi apărarea clienţilor”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite