Sefi fragezi la Radio si Televiziune: 33 de ani fiecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu e cea mai mare bucurie care mi s-a intamplat. Fericit esti cand ai un copil, cand te insori, nu cand esti numit director la TVR", a declarat pentru Adevarul Tudor Giurgiu, noul sef al

Nu e cea mai mare bucurie care mi s-a intamplat. Fericit esti cand ai un copil, cand te insori, nu cand esti numit director la TVR", a declarat pentru Adevarul Tudor Giurgiu, noul sef al Televiziunii Romane. "Nu mi-am creat absolut nici o obligatie fata de PNL. Sper sa nu existe presiuni de ordin politic asupra mea. Daca vor exista, nu-mi propun sa ma agat cu orice pret de scaun. Vreau sa raman cu coloana vertebrala dreapta", a adaugat acesta. Giurgiu isi doreste ca venirea lui sa-i faca pe angajatii TVR sa fie mai onesti in meseria lor. "La finalul lunii octombrie voi face public planul meu de actiune, dupa ce voi obtine rezultatele unui audit al situatiei financiare si manageriale din TVR. Sper sa gasesc solutii ca aceste canale, TVR, TVR2 si TVR Cultural, sa aiba un profil mult mai bine marcat. Toata lumea alearga dupa rating, iar TVR a intrat de multe ori in concurenta cu posturile private, cheltuind multi bani fara folos. Prioritatea mea este cheltuirea mult mai judicioasa a banilor. Mai exista probleme in ceea ce priveste climatul de lucru: mentalitati invechite, bisericute, grupuri de interese. Trebuie sa acordam o sansa tinerilor si celor care vor sa faca ceva constructiv in aceasta institutie", a mai spus noul sef al TVR. Tudor Giurgiu, in varsta de 33 de ani, nu-si va incheia cariera de regizor, ci va mai face si filme in timpul liber. Noul director, care are la activ si videoclipuri realizate pentru B.U.G Mafia, La Familia, Omul cu Sobolani si Natalia Oreiro, ne-a spus ca nu-si va angaja, deocamdata, prietenii in TVR, iar singurul "oportunist" a fost soferul personal, care si-a exprimat dorinta de a lucra la noua institutie. Nascut la Cluj, Tudor Giurgiu este absolvent al Academiei de Teatru si Film, sectia Regie Film, in 1995, si director al Festivalului International de Film Transilvania, cel mai important festival de film de lungmetraj din Romania.
Directoare de la Radio a fost reporter acreditat la PNL
Maria Toghina nu stie inca daca va face schimbari la SRR. Noul presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune ne-a declarat ca asteapta sa se intalneasca cu noul Consiliu de Administratie al institutiei pentru a-si definitiva planurile legate de SRR. Pana cand va avea loc aceasta intalnire, ea a refuzat sa faca vreo declaratie. Nascuta in Bucuresti, pe 22 august 1971, Maria Toghina are o fetita, a absolvit Facultatea de Drept si a urmat studii postuniversitare in domeniul publicitate si comunicare. Din anul 2000 este redactor de rubrica la Redactia Civica, Sectia "Viata politica". In anul 2004 a realizat emisiunea "Serviciul de noapte, va raspunde avocatul". Ea este angajata a SRR din 1990 si a fost pana acum reporter acreditat la PNL.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite