Seether - Finding Beauty in Negative Spaces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E greu să scoţi un album nou când principalul motor al notorietăţii tale a dispărut din peisaj. Este cazul lui Shaun Morgan, liderul acestui trio de expatriaţi sud-africani, care deja în

E greu să scoţi un album nou când principalul motor al notorietăţii tale a dispărut din peisaj. Este cazul lui Shaun Morgan, liderul acestui trio de expatriaţi sud-africani, care deja în urmă cu un an şi jumătate s-a despărţit de vocalista de la Evanescence, Amy Lee. Broken, piesa în care Amy Lee cântă alături de Seether,
a fost şi cea mai cunoscută piesă a lor.

Ba chiar şi despărţirea este un subiect răsuflat, despre care Amy a apucat deja să cânte în piesa "The Open Door" de la Evanescence.

Noul album Seether parcă miroase a reabilitare şi o luptă generală de revenire pe linia de plutire, şi evident că problemele postrelaţie apar în versurile pieselor scrise de Shaun Morgan. Furie, dor, tristeţe şi multe alte sentimente se amestecă pe acest nou album al unei trupe care n-a fost niciodată extraordinară, ci doar una dintre multele din rock-ul modern.

Totuşi se pare că lui Morgan îi stă mai bine supărat şi amar din cauza acestei despărţiri, căci, din punct de vedere calitativ, muzica trupei a crescut, dovedind o dată în plus că orice creator e inspirat mai bine de nefericire, întotdeauna un bun motor creativ.

Poate că de data asta Seether se va remarca şi fără Amy Lee. Aşteptăm replica.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite