Şedinţe de yoga într-un autobuz din Tel Aviv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou program de gimnastică, menit să-i ajute pe oameni să se relaxeze, funcţionează în oraşul Tel Aviv, pe o linie de autobuz. Pasagerii pot participa, dacă vor, la o scurtă lecţie de

Un nou program de gimnastică, menit să-i ajute pe oameni să se relaxeze, funcţionează în oraşul Tel Aviv, pe o linie de autobuz.

Pasagerii pot participa, dacă vor, la o scurtă lecţie de relaxare prin exerciţii simple de yoga, sub îndrumarea unui instructor care le spune exact ce să facă. Doamna Miri Harovi, specialistă în tehnici Hatha Yoga, crede că pasagerii israelieni sunt prea încordaţi atunci când călătoresc în autobuzele orăşeneşti, pentru că se tem de eventuale atacuri teroriste. Câteva exerciţii de yoga îi detensionează imediat şi le redau încrederea în mijloacele de transport în comun.

Călătorii participă cu plăcere la aceste minişedinţe de relaxare, care au fost introduse experimental, în fiecare marţi, în ultimele trei săptămâni. Conducerea firmei se gândeşte să extindă orele de gimnastică, pentru că sunt foarte apreciate de către beneficiari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite