Şedinţa de constituire a consiliului local sector 1, anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii aleşi în urma scrutinului din 1 iunie la sectorul 1 nu au putut fi validaţi în şedinţa de ieri a consiliului local din cauza lipsei de cvorum. Aleşii din partea PDL au

Consilierii aleşi în urma scrutinului din 1 iunie la sectorul 1 nu au putut fi validaţi în şedinţa de ieri a consiliului local din cauza lipsei de cvorum.

Aleşii din partea PDL au părăsit sala de şedinţă după ce colegii din PSD şi PNL au votat împotriva propunerii ca din comisia de validare a consiliului local să facă parte doi reprezentanţi ai democrat-liberalilor.

PD-L a câştigat 11 mandate de consilier local la sectorul 1, în vreme ce PSD şi PNL - doar câte opt mandate fiecare, astfel că şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum, fiind necesară prezenţa a cel puţin două treimi dintre consilieri. Nici edilul Andrei Chiliman nu a fost validat, din acelaşi motiv.

O nouă şedinţă a fost convocată pentru data de 24 iunie. Şedinţa de constituire a consiliului local poate fi anulată doar de două ori. Dacă noul consiliu nu este validat nici după a treia şedinţă, mandatele aleşilor sunt anulate şi se organizează alegeri parţiale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite