Consiliul de Securitate adoptă Măsura armelor nucleare- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul de Securitate adoptă Măsura armelor nucleare- Revista presei internaţionale
Consiliul de Securitate adoptă Măsura armelor nucleare- Revista presei internaţionale

Presa internaţională de azi scrie despre deciziile Consiliului de securitate privind armele nucleare, despre China care este de părere că aplicarea unor sancţiuni Iranului nu este o soluţie foarte bună, protestul care a avut loc cu prilejul summitului G- 20. Printre alte subiecte moartea a trei persoane din Pakistan şi declaraţia lui Hugo Chavez vizavi de Bush.


Consiuliul de Securitate adoptă Măsura Armelor Nucleare. Obama face presiuni asupra Iranului, a Coreei de Nord şi asupra celorlalte ţări care deţin putere nucleară. Preşedintele american crede că adoptarea unui astfel de tratat va proteja programele paşnice nucleare să nu se transforme în proiecte, arme de război, scrie New York Times.

China nu crede în sancţiunile aplicate Iranului. China spune că aplicarea unor sancţiuni asupra Iranului nu este soluţia cea mai bună de a convinge Iranul să oprească programele nucleare, scrie BBC.

Protestatarii au spart ferestrele. Manifestanţii din Pittsburg care protestau cu prilejul summitului G- 20, s-au încăierat cu poliţiştii. Ei au spart ferestrele unor magazine şi au aruncat cu pietre în oamenii legii, informează Reuters.

O dronă americană a ucis trei persoane din Pakistania.  Statele Unite ale Americi sunt singura ţară din regiune care are dreptul să lanseye rachete. Atacul s-a petrecut în Danday Darpa Khel, un mic sat din nordul Waziristanului, scrie CNN.

"Miroase speranţă în loc de sulf". Asta a declarat preşedintele Venezuelei referindu-se la faptul că l-a numit "diavol" pe fostul preşedinte american George W. Bush în discursul rostit în urmă cu trei ani, scrie  New York Times.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite