Secretul de la Cold Creek Manor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gothamites Cooper Tilson şi soţia sa, Leah, s-au săturat de viaţa la oraş, de aglomeraţie, mizerie şi facturi. Împreună cu copiii, îşi fac bagajele şi se mută undeva la ţară, la Cold

Gothamites Cooper Tilson şi soţia sa, Leah, s-au săturat de viaţa la oraş, de aglomeraţie, mizerie şi facturi. Împreună cu copiii, îşi fac bagajele şi se mută undeva la ţară, la Cold Creek.

Casa cumpărată necesită reparaţii, dar cuplul Tilson nu îşi face probleme deoarece are tot timpul necesar să refacă reşedinţa.

Viaţa liniştită de familie le este însă perturbată în momentul în care Dale Massie, fostul proprietar, iese din puşcărie şi îşi cere drepturile fără să ţină cont de lege.

Atunci, Gothamites şi Leah realizează că micul orăşel Cold Creek are două tipuri de locuitori: cei care s-au născut acolo şi cei care s-au mutat.

Puşcăriaşul Dale le demonstrează că cei care sunt născuţi în Cold îi pot surclasa întotdeauna, mai ales când la mijloc se află ascuns un mare secret.


În rolurile principale au fost distribuiţi Sharon Stone şi Dennis Quaid, iar regia acestui thriller este semnată de Mike Figgis.


La început, Sharon s-a orientat către cariera de model. A participat chiar la câteva concursuri de Miss. Cum modelingul nu îi aducea suficiente satisfacţii, a plecat la New York să se facă actriţă.


Debutul ei în cinematografia americană a venit în anul 1980, cu filmul lui Woody Allen, "Stardust Memories". Succesul l-a cunoscut însă odată cu rolul lui Catherine Tramell, o bisexuală atrăgătoare, în filmul "Basic Instinct" (1992).

Până la Sharon, rolul fusese oferit altor 13 actriţe, care au refuzat să joace în acest film din cauza nudităţii excesive solicitate de producători. Trei ani mai târziu, actriţa îşi câştigă o stea pe Walk of Fame din Hollywood. Ea a mai jucat în "Academia de poliţie 4", "Casino", "Silver" şi "Total Recall".

Sharon Stone interpretează rolul unei femei căsătorite, Leah, care renunţă la oraş, crezând că traiul la ţară îi aduce mai multă linişte

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite