Secrete de stat în dosarul Patriciu-SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Magistraţii care judecă dosarul în care preşedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, cere SRI daune morale un milion de euro pentru că i-ar fi fost ascultate ilegal telefoanele au decis să

>> Magistraţii care judecă dosarul în care preşedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, cere SRI daune morale un milion de euro pentru că i-ar fi fost ascultate ilegal telefoanele au decis să decline cauza unui alt complet. Parchetul General a depus la dosar mai multe documente considerate secrete de stat, la care au acces doar judecători cu certificat emis de Oficiul Registrului Naţional pentru Informaţii Secrete de Stat.

Curtea de Apel Bucureşti a cerut la ultimul termen ca Parchetul să depună mandatul de autorizare a interceptării convorbirilor telefonice ale lui Dinu Patriciu. Tribunalul Bucureşti a decis că SRI trebuie să-i plătească omului de afaceri daune morale de 50.000 de lei şi a arătat că interceptarea convorbirilor telefonice ale lui Dinu Patriciu are "caracter ilicit, iar fapta a fost săvârşită cu vinovăţie". (I. Stoica)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite