Secretara Poliţiei, arestată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretara Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, Aurelia Lăcraru, a  primit ieri mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile. Împreună cu o complice de-a ei, Maria Gogoaşe, este

Secretara Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, Aurelia Lăcraru, a  primit ieri mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.
Împreună cu o complice de-a ei, Maria Gogoaşe, este acuzată de procurorii anticorupţie de trafic de influenţă.

Gogoaşe este acuzată că, în perioada 2006 – mai 2008, a primit de la mai multe persoane fizice 17.500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra mai multor funcţionari publici.  Aurelia Lăcraru a pretins şi primit, în perioada 2006 - decembrie 2007, de la mai multe persoane, suma de 5.600 euro, lăsând să se creadă că-i ajută pe denunţători să obţină permisul de conducere în mod fraudulos.

Secretara lucrează în Poliţie de 15 ani. „Este o femeie de nota 20 şi nu ştiu să fi fost vreodată implicată în vreun incident”, a spus una din colegele ei. Potrivit comisarului-şef, Ilie Voica, Lăcraru este în concediu până pe 4 octombrie. „Nu ştiu amănunte cu privire la reţinerea ei. Eu consider că tot ce s-a întâmplat a avut loc în afara serviciului, nu în cadrul instituţiei”, a mai precizat Voica.

image

Eu consider că tot ce s-a întâmplat a avut loc în afara serviciului, nu în cadrul instituţiei

image


Ilie Voica,
comisar-şef Poliţia Rutieră Vâlcea

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite