Scrisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am senzaţii de vomă şi gust amar în gură" Mă numesc A. Dumitru, am 48 de ani şi vreau să vă cer sfatul în legătură cu unele probleme de sănătate care mă deranjează de ceva

"Am senzaţii de vomă şi gust amar în gură"

Mă numesc A. Dumitru, am 48 de ani şi vreau să vă cer sfatul în legătură cu unele probleme de sănătate care mă deranjează de ceva vreme. În ultimul timp, nu am poftă de mâncare, dimineaţa mă trezesc extrem de obosită după un somn agitat, am un gust amar în gură şi uneori e însoţit de senzaţie de vomă. Probabil ca urmare a faptului că nu mă pot odihni sunt şi foarte nervoasă şi am o stare de tensiune fără o cauză reală".

Răspuns

Din analiza câmpului energetic pe care am efectuat-o pe fotografiile pe care mi le-aţi trimis, se decelează următoarele probleme: la nivelul duodenului, există un deficit de energie care îmi sugerează o posibilă eroziune la acest nivel sau chiar o ulceraţie mai profundă (vă sugerez să efectuaţi o endoscopie digestivă care va clarifica precis diagnosticul).

De asemenea, la nivelul ficatului, mai precis în aria de proiecţie a colecistului, se observă emisii energetice de culoare roşie, ceea ce înseamnă că există posibilitatea existenţei unei dischinezii biliare (o ecografie abdominală poate arăta un colecist leneş).

Şi la nivelul ficatului analiza bioenergetică arată probleme. Ficatul este mărit în dimensiuni, de aceea ar fi important de ştiut dacă nu cumva în copilărie aţi avut hepatită. În orice caz, este bine să vă faceţi o analiză a sângelui (inclusiv transaminazele şi markerii de depistare a hepatitei B şi C).

În zona esofagului, există o tulburare de tonus muscular care provoacă suferinţele de care vorbiţi, dar este mai mult o dereglare neurovegetativă.

Prin bioterapie, combinată cu tratamentul prescris de medic, se poate restabili tranzitul normal şi tonusul zonei esogastrice care vă provoacă suferinţele de care pomeniţi. În ceea ce priveşte zona ficatului, v-aş sugera să faceţi de urgenţă o ecografie abdominală, deoarece apar câţiva noduli cu diametrul de 0,5-1,5 mm de natură benignă, dar care trebuie investigaţi totuşi de urgenţă pentru a exclude posibilitatea unor complicaţii ulterioare.

Pentru mai multe detalii, mă puteti contacta pe adresa de e-mail: danionel@yahoo.ca

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite