Scrisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am ajuns o epavă" "De vreo doi ani încoace, ceva bizar s-a întâmplat cu întreaga mea fiinţă. Dintr-o femeie zdravănă şi puternică am ajuns o epavă. Obosesc foarte repede şi am

"Am ajuns o epavă"

"De vreo doi ani încoace, ceva bizar s-a întâmplat cu întreaga mea fiinţă. Dintr-o femeie zdravănă şi puternică am ajuns o epavă. Obosesc foarte repede şi am hipertensiune arterială."
Codragea Elena, Piteşti

Răspuns

Dragă Elena, ceea ce se întâmplă cu tine nu este rezultatul unor afecţiuni de azi, de ieri. Problema ta de sănătate îşi are origini mai îndepărtate care ar trebui căutate în trecut, dar şi rezolvate printr-un proces mental de întoarcere în timp.

Prin vizualizare interioară, am reuşit să ajung în trecut la momentul când o ruda de-a ta, probabil o mătuşă, a oferit ceva de mâncare propriilor copii - veri de-ai tăi - iar ţie, nu.

De aici a apărut în viitor dorinţa ta de a te hrăni mai mult decât suficient şi tot timpul subconştientul tău a lucrat cu aceste imagini, care nu ţi-au adus nimic bun.

Ai început să te îngraşi şi ai ajuns obeză, după care ai început un lung chin de a slăbi. Ştiu că esti o persoană timidă, introvertită, dar când nu te mai poţi controla devii opusul acestor stări. Prin vizualizare de la distanţă am observat pe ambii rinichi nisip şi mici pietricele (litiază renală) nu mai mari de 4-6 mm.

Deşi în e-mail nu mi-ai dat vârsta, consider că ai în jur de 37 ani. Ar fi bine ca la ecografie să îi ceri doctorului să îţi precizeze dacă ai şi nefrocalcinoză renală, adică depuneri de calciu pe corticală. O altă problemă, apărută tot din cauza încercărilor tale de înfometare, este şi debutul unui ulcer duodenal.

Meridianul stomacului prezintă blocaje energetice. Asta se poate vedea mai ales la unghia mare de la piciorul drept, care este mult îngroşată şi dureroasă la palpare. Ameţelile pe care sunt sigur că le ai sunt rodul dezechilibrelor mai sus prezentate, iar stările de greaţă şi oboseală există pe fondul oboselii ficatului.

Să urmăreşti ficatul ecografic şi să îţi faci transaminazele. Ar trebui să reduci semnificativ tutunul, având în vedere circulaţia periferică şi în general cea arterială, care lasă mult de dorit, să eviţi alimentele bogate în colesterol şi aditivii alimentari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite