Scrisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Obosesc foarte repede când merg" "Am 54 de ani şi sunt din Bucureşti. Aş avea nevoie de o consultaţie, deoarece, de câteva săptămâni, am început să obosesc foarte repede, simt că

"Obosesc foarte repede când merg"

"Am 54 de ani şi sunt din Bucureşti. Aş avea nevoie de o consultaţie, deoarece, de câteva săptămâni, am început să obosesc foarte repede, simt că nu mai am aer şi, după ce străbat distanţe de 50-80 de metri, îmi apar dureri în picioare, transpir şi nu mai pot respira. Menţionez că în urmă cu doi ani am suferit un infarct de miocard destul de uşor, după cum mi-au spus medicii. V-aş ruga dacă puteţi să-mi spuneţi ce aş putea avea, pe baza vizualizării aurei".

Răspuns

Din analiza câmpului energetic am constatat că aveţi probleme circulatorii şi cred, din ceea ce am văzut în aura dvs., că este vorba despre o problemă pe arterele inimii, gâtuite de depuneri de colesterol. De asemenea, din ceea ce am vizualizat, aveţi probleme circulatorii în mai multe zone ale corpului, inclusiv la nivel pulmonar şi cardiac. Aceste probleme circulatorii le moşteniţi de la mama dumneavoastră, iar în cazul dvs. există factori agravanţi: fumatul şi hipercolesterolemia.

Analiza bioenergetică îmi indică faptul că aveţi şi un exces ponderal pe care vă sfătuiesc să-l înlăturaţi. De asemenea, vă sfătuiesc să aveţi mare grijă la alimentaţie: evitaţi grăsimile şi dulciurile; şi nu mai fumaţi! Din cauza surplusului de greutate şi a factorilor genetici, suferiţi şi de o afectare a sistemului venos.

Vă recomand să efectuaţi o analiză a sângelui pentru determinarea colesterolului (colesterolemie), trigliceridelor şi glicemiei, deoarece eu văd şi o predispoziţie spre apariţia unui diabet zaharat. De asemenea, vă sugerez să efectuaţi o oscilometrie şi un examen Dopler vascular al membrelor inferioare.

Vă spun toate acestea pentru că eu asta cer pacienţilor mei care suferă de această boală. În momentul când încep tratamentul bioenergetic, am pretenţia ca aceste analize să fie cât mai recente posibil, pentru că, ulterior, în timpul tratamentului, se vor repeta aceste investigaţii şi se vor analiza diferenţele şi evoluţia bolii.

Bineînţeles că pacientul trebuie să aibă şi un regim de viaţă echilibrat, iar rezultatele nu vor înceta să apară. Chiar recent am avut rezultate extraordinare, tratând un bolnav ce suferea de arterită şi la care oscilometria indica un puls zero la nivelul membrelor inferioare.

După tratamentul bioenergetic, când a repetat oscilometria, erau indicate valori ale pulsului de 0.5 şi 1. Pacientul este încă în tratament, dar rezultatele sunt remarcabile, având în vedere că în astfel de situaţii, de cele mai multe ori se ajunge la amputarea segmentului respectiv.

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.ca

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite