Scooby-Doo şi Mowgli vorbesc… româneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai îndrăgite personaje de desene animate au apărut pentru cei mici în format DVD Într-o perioadă în care desenele animate au căpătat chipuri groteşti, aventurile

Cele mai îndrăgite personaje de desene animate au apărut pentru cei mici în format DVD

Într-o perioadă în care desenele animate au căpătat chipuri groteşti, aventurile zăpăciţilor Shaggy şi Scooby-Doo, clasicii Tom şi Jerry, precum şi eroii din "Cartea Junglei" sunt bine-veniţi în colecţiile de DVD-uri în limba română ale celor mici.

În "Shaggy şi Scooby-Doo fac echipă: Volumul I", Shaggy moşteneşte o avere de la unchiul său, Albert, un inventator de geniu, care de fapt se ascunde de uneltirile diabolice ale doctorului Phibes.

Acasă, în Shagelford Manor, împreună cu majordomul-robot Robie trebuie să dejoace planurile spionilor lui Phibes. Pentru a reuşi să salveze castelul unchiului său, Shaggy călătoreşte spre Elveţia cu noua şi complicata lor Mistery Machine.

Aici, ei îşi fac un plan pentru a opri complotul unor oameni malefici care îi doresc să accentueze încălzirea globală. După ce se infiltrează într-un club select, Shaggy şi Scooby reuşesc să îi înnebunească pe Phibes şi pe ucenicii săi. Bineînţeles, toate acestea se petrec în timp ce înşfacă toată mâncarea gratis care le cade în mână!

Jerry vrea să pedepsească spărgătorii de petreceri

În ceea ce îi priveşte pe clasicii Tom şi Jerry, două personaje cu care au crescut atâtea generaţii, pe aceştia îi găsim în "Povestea spărgătorului de nuci".

Acţiunea se petrece în preajma sărbătorilor, iar şoricelul Jerry planifică o petrecere pe muzica lui Ceaikovski, "Spărgătorul de nuci". Toată distracţia dispare în momentul în care Tom împreună cu gaşca sa de pisici nervoase apar neinvitaţi la petrecere, o răpesc pe iubita lui Jerry, şi lasă în urma lor un
haos de nedescris. Atunci, şoricelul porneşte, împreună cu Tuffy, pe urmele pisicilor buclucaşe.

"Cartea Junglei", ediţie limitată de platină

De curând, fanii ursului Baloo şi năzdrăvanul băiat ai naturii, Mowgli, pot fi urmăriţi în aventurile lor din "Cartea Junglei" într-o ediţie limitată de platină. Desenul animat este pe două discuri care include şi materiale bonus din arhiva Disney, melodii în primă audiţie, comentarii audio, precum şi alte surprize.

"Cartea Junglei" face parte, de asemenea, din seria desenelor animate care au marcat copilăria tuturor şi are la bază culegerea de povestiri scrise, în anul 1894, de renumitul autor Rudyard Kipling. Povestea prezintă aventurile unui "pui de om", Mowgli, abandonat şi crescut de lupi în jungla indiană, care îi are ca prieteni pe Baghera şi simpaticul urs Baloo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite