Scoală cu termopane, dar fără apă şi încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şcoala generală din localitatea gălăţeană Bereşti-Meria autorităţile au investit în geamuri termopan, parchet şi lambriuri. Au uitat însă de lucrările la instalaţia electrică a

La şcoala generală din localitatea gălăţeană Bereşti-Meria autorităţile au investit în geamuri termopan, parchet şi lambriuri. Au uitat însă de lucrările la instalaţia electrică a clădirii, dar şi de alimentarea cu apă. Mai mult, elevii din comună învaţă în frig pentru că şcoala nu beneficiază de sistem de încălzire.

„Aşa e dintotdeauna, îmbrăcăm copiii mai gros şi asta este, trebuie să se ducă la şcoală”, spun resemnaţi părinţii. De asemenea, elevii din satele Zărneşti, Lunca şi Jorăşti care învaţă la liceul din Târgu Bujor nu pot ajunge la cursuri pentru că nu au cu ce. Liceul a pus la dispoziţie un microbuz cu şofer, dar acesta nu circulă pentru că nu are motorină.

Primarii îşi pasează unul altuia responsabilitatea alimentării cu carburant a maşinii.

Santiere în grădiniţe şi şcoli

La Grădiniţa „Luceafărul” din Galaţi, copiii învaţă în condiţii de şantier de construcţii: moloz, zgomot de utilaje şi înjurăturile muncitorilor. Lucrările la noua aripă vor fi gata în primăvară.

Şi în Mehedinţi lucrările superficiale la Şcoala Generală nr. 17 din Severin au făcut ca la prima ploaie mai serioasă acoperişul să cedeze.

Astfel, aproximativ 150 de elevi s-au trezit inundaţi, iar cursurile s-au desfăşurat printre bălţile de apă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite