Scoala distracţiei reîncepe la Club A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Club A, locul favorit al studenţilor bucureşteni, se redeschide, după o vacanţă de vară care i-a mutat toate activităţile la Vama Veche. "Începe anul şcolar Club A!" este titlul petrecerii

Club A, locul favorit al studenţilor bucureşteni, se redeschide, după o vacanţă de vară care i-a mutat toate activităţile la Vama Veche.
"Începe anul şcolar Club A!" este titlul petrecerii care îşi aşteaptă elevii premianţi la materia "distracţie". Mâine, de la ora 21,00, MC şi DJ Bogdan vor încinge atmosfera, iar cei curajoşi vor primi o sumedenie de premii. Un prim pas către o toamnă plină de învăţăminte. Din viitorul orar se pot spicui evenimente din toate materiile. "ROCKULTURA" va continua cu proiecţii DVD. Răzvan ţupa va continua serile de lectură de la "Poeticile cotidianului", într-un nou format; în avanpremiera deschiderii sezonului, pe 21 septembrie doi autori români stabiliţi la New York îşi vor lansa volumele de poezie: Adina Dabija şi Doru Paul Mugur. Miercuri, pe 20 septembrie, în ziua săptămânii dedicată rockerilor, "Luna Amară" va susţine un concert unplugged. La început de octombrie va fi organizat un festival de folk, printre invitaţi numărându-se ţapinarii, Dinu Olăraşu, Daniel Făt, Fără Zahăr, Daniel Iancu etc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite