Sclavie sexuală cu minori români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabloidul "Bild" povesteşte tragedia Cezarei

micuţa de doar şapte ani pentru a-şi plăti datoriile la o casă de jocuri de noroc. Mai întâi, a existat ideea mamei Cezarei, să-şi "amaneteze" fiica, plata urmând să fie făcută în timp. Aşa a ajuns Cezara în proprietatea primului peşte. Acum ea aparţine unui important proxenet bucureştean. "O trimite la produs zi şi noapte", comentează "Bild". Cezara nu a fost niciodată la şcoală. "Îmi trebuie foarte puţin să supravieţuiesc", spune ea. E fericită dacă scapă fără bătaie o zi.
328 de copii, vânduţi zilnic
O statistică a UNICEF avertizează că producătorii de filme porno, pedofilii şi proxeneţii cumpără anual 120.000 de fete tinere şi copii din Europa de Sud-Est. Aceasta înseamnă că zilnic sunt vândute 328 de vieţi, care măresc "sclavia sexuală infantilă".
Oacheşe, opt mii bucata!
Atenţia tabloidului german se îndreaptă spre marginea oraşului, unde trăiesc romii într-o sărăcie lucie şi o mizerie cumplită. "Poate fi adevărat?", este întrebarea reporterului care precede povestea micuţei Steffi, în vârstă de opt ani, "care trăieşte în ghetourile de la marginea Bucureştiului", într-o rulotă. Părinţii ei, ca majoritatea romilor din România, nu au acces la educaţie şi nici nu lucreză. Tatăl lui Steffi ar renunţa bucuros la micuţă pentru 10.000 de euro pe care îi flutură reporterul pe sub nas. Crăiţa, sora de 16 ani a lui Steffi, o ţigăncuşă cu păr roşcat, se oferă pentru un preţ mai mic. "Pentru opt mii de euro, poţi să mă păstrezi pentru totdeauna", îi spune ea reporterului. Vorbeşte numai cu străini. Ca dintr-un casetofon stricat, repetă mereu aceaşi frază: "Dacă mă cumperi, fac ce vrei pentru tine". "Bild" comenteză: "Nu ştie ce spune. Nu ştie că există şi o altfel de viaţă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite