Elan Schwartzenberg îşi ţine în puf fosta soţie - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre înţelegerea dintre Elan Schwartzenberg şi fosta lui soţie, susţinerea de care se bucură fundaţia Elton John sau filmul în care joacă Ştefan Bănică. Printre alte subiecte, Simona Gherghe a fost promovată, iar Danny Glover se căsătoreşte cu o braziliancă.

Elan Schwartzenberg îşi ţine în puf fosta soţie. Războiul dintre Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu s-a terminat doar după ce milionarul i-a propus vedetei un târg de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo şi o rentă viageră de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie să justifice cum cheltuieşte banii, iar Elan are dreptul să-l vadă pe Ayan la orice oră din zi şi din noapte. Surse apropiate celor doi susţin că, după scandalurile care au urmat divorţului, diva a acceptat propunerea făcută de fostul soţ, chiar dacă a trebuit să renunţe parţial la Dani Oţil, scrie Click.

Daniel Craig susţine fundaţia Elton John. Daniel Craig şi iubita lui, Satsuki Mitchell, au participat la cea de-a opta ediţie a evenimentului "An Enduring Vision", organizat de fundaţia Elton John. Actorul de 39 de ani a purtat o creaţie de a lui Tom Ford, un costum în trei piese, de culoare neagră. Iubita lui a ales, de asemenea, o rochie lungă neagră. Fundaţia Elton John are ca scop prevenirea infectării cu virusul HIV şi crearea unor programe speciale şi acordarea de ajutor în acest sens, anunţă Click.

Bănică jr. e Moş Crăciun. Marţi dimineaţă, la Cinema Pro a avut loc avanpremiera filmului “Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănică junior şi Alina Chivulescu. Producţia romantică în care Ştefan interpretează rolul unui Moş Crăciun infractor, care-şi îneacă amarul în pahar, părăsit de nevastă şi de copilul său, a beneficiat de un regizor cu renume, Jesus del Cerro, şi a avut-o ca producător pe fiica lui Adrian Sârbu, Alma, potrivit Libertatea.

Simona Gherghe a fost promovată.
Prezentatoarea Simona Gherghe renunţă, începând de mâine, la jurnalele de ştiri de la orele 13.00 şi 16.00, pe care le găzduia în timpul săptămânii, în favoarea Observatorului de weekend de la ora 19.00. Potrivit propriilor declaraţii, postate pe blog, ştirista preia astfel ştafeta de la Gabi Firea, cea care şi-a dorit să o vadă în locul ei dupa ce a renunţat la Observator, anunţă Cancan.

Danny Glover, la altar cu o braziliancă. Actorul american Danny Glover se va căsători în decembrie cu logodnica sa braziliancă, a anunţat el în cursul unui Festival de film care are loc la Rio de Janeiro. Potrivit publicaţiei O Globo, la 63 de ani Glover formează un cuplu cu o profesoară braziliancă de 43 de ani, Eliane Cavalleiro, pe care a cunoscut-o, în 2003, în cursul Forumului Social Mondial de la Porto Alegre, notează Libertatea.

Bună dimineaţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite