Scandalul de la Hotel Flora a agitat liderii politici locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în staţiunea Mamaia între bodiguarzii de la Hotel Flora şi mai multe persoane s-a mutat între liderii politici locali. Primarul

Scandalul care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în staţiunea Mamaia între bodiguarzii de la Hotel Flora şi mai multe persoane s-a mutat între liderii politici locali. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, care este şi acţionar la hotel, şi prefectul Dănuţ Culeţu s-au acuzat reciproc. Prefectul a spus că, "din cauza unor frustrări personale pe care le are, sau cu scop politic, Radu Mazăre încearcă să prezinte eronat cele petrecute".
Dănuţ Culeţu a contrazis afirmaţiile lui Mazăre, potrivit cărora în staţiunea Mamaia sunt mai multe infracţiuni în acest an faţă de anul trecut. De cealaltă parte, primarul Constanţei a afirmat că în staţiunea Mamaia s-a creat un climat de nesiguranţă, ce a determinat creşterea infracţionalităţii, după ce prefectul a obţinut anularea taxelor speciale din care se finanţa asigurarea pazei în staţiune.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, care este şi el acţionar la Hotelul Flora, unde a avut loc scandalul, acuză poliţia şi prefectul de complicitate. El susţine că oamenii legii au înregistrat oficial mai puţine pagube provocate decât cele reale şi că, deşi în momentul incidentului s-ar fi aflat în zonă şase maşini de poliţie, la circa 100 de metri de locul faptei, intervenţia lor a fost târzie.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a precizat că primarul şi prefectul, care au sosit la faţa locului în timp ce se făceau cercetări, au afirmat faţă de poliţişti că "în această unitate hotelieră nu s-a întâmplat nimic şi nu se dă nicio declaraţie".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite