Scandal la Festivalul de muzică Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bernice Chitiul (16 ani), din Bistriţa-Năsăud, trebuia să cânte în prima seară a Festivalului Mamaia, însă n-a mai urcat pe scenă. Tânăra susţine că echipa de la vestimentaţie n-a lăsat-o să intre în concurs cu bijuteriile sale.

 „Ce voiau ei să port nu era în ton cu personalitatea şi caracterul meu", ne-a spus Bernice Chitiul. Adolescenta a precizat că i s-au pus „nişte frunze la gât", iar la mână i-au dat să poarte „o brăţară foarte grea". „Nici nu puteam să ţin microfonul", a spus Bernice. „Eu sunt o marcă, nu pot să mă prezint oricum pe scenă!", precizează ea.Bernice nu a fost de acord nici cu rochia impusă de organizatori: „Mi-au dat o rochie penibilă şi nu am acceptat-o, dar mi-au schimbat-o apoi. Mi-au spus să nu comentez, că ei decid."

Cristian Zgabercea, organizatorul evenimentului, a declarat că fiecare concurent semnează un contract prin care cedează drepturile de imagine organizatorilor. El a precizat că interpreţii au posibiltatea să se îmbrace aşa cum vor, fără a împrumuta însă nimic din recuzita festivalului: „Ea voia să intre cu rochia festivalului,  dar cu accesoriile ei, or nu se poate aşa. Nu face fiecare ce vrea, e totuşi un spectacol televizat. Câte kilograme puteaavea brăţara din recuzită?Astea sunt exagerări." În această seară, de la ora 21.00, are loc finala pentru cele două secţiuni, urmată de concursul la secţiunea rock „Teo Peter". Duminică, de la aceeaşi oră, vor fi decernate premiile festivalului, iar seara va fi încheiată de recitalul trupei Cargo. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite