Scandal cu sms-uri electorale la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Oprea, candidatul PD-L la primăria Iaşi, susţine că a primit, ieri, pe telefonul mobil un mesaj electoral care îi purta semnătura. Oprea spune că de fapt sms-ul ar fi fost trimis mai

Dumitru Oprea, candidatul PD-L la primăria Iaşi, susţine că a primit, ieri, pe telefonul mobil un mesaj electoral care îi purta semnătura. Oprea spune că de fapt sms-ul ar fi fost trimis mai multor ieşeni duminică, în ziua votului, dar că mesajul nu-i aparţine.

Mai mult, el dă vina pe adversarii politici, care ar fi trimis mesajele pentru a-l compromite. "Voi încerca să aflu cine se află în spatele acestor mesaje. Am sesizat deja poliţia şi operatorul de telefonie mobilă pentru a afla adevărul", a precizat Oprea.

Democrat-liberalii ieşeni mai semnalează că, tot duminică, au circulat prin Iaşi şi sms-uri semnate de Dan Cârlan, candidatul partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean. Şi aceste mesaje, mai mai spun PDL-iştii, ar fi fost concepute de persoane care nu au legătură cu partidul. O altă problemă semnalată de Dumitru Oprea este că, marţi spre miercuri noaptea, gardul gardul grădinii sale a fost distrus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite